top of page
✓ Inzetbaar voor verschillende diensten
✓ Tekstadvies mogelijk
✓ Tarief op maat

Persberichten laten schrijven in de regio Utrecht

Wilt u persberichten laten schrijven om relevant en interessant (bedrijfs)nieuws te delen uit Utrecht? Schakel dan Sinds 1963 in! Of u nu in Nieuwegein, Zeist of Utrecht werkzaam bent, onze tekstschrijver helpt u met het schrijven van een sterk en informatief persbericht. Door Sinds 1963 uw persberichten uit Utrecht te laten schrijven vergroot u de doeltreffendheid van uw berichten!

Wilt u weten of wij iets kunnen doen voor u?

cover van tijdschrift

Waarom zou u persberichten laten schrijven voor uw organisatie in Utrecht?

Door het schrijven van uw persberichten uit de regio Utrecht of Zeist over te laten aan een tekstschrijver met jarenlange journalistieke ervaring, vergroot u de kans op publiciteit. U kiest dus zelf welke onderwerpen de media halen; wat wilt u nog meer! Heeft u een onderwerp maar weet u niet zeker of deze interessant of actueel genoeg is voor de lezer? Dan gaat onze tekstschrijver, Jurgen van Dijk, graag voor u aan de slag om het persbericht uit Utrecht, Zeist of Nieuwegein aan de voorwaarden te laten voldoen.

Wat hebben wij u nog meer te bieden?

Kies ervoor om uw persberichten uit Utrecht, Zeist of Nieuwegein door Sinds 1963 te laten schrijven, of laat uw eigen geschreven persbericht door onze tekstschrijver nakijken. De eindredactie is zeer belangrijk om deze berichten nog een keer te controleren op bijvoorbeeld taal- en spellingsfouten.  Verder is het mogelijk om interviews, korte berichten, nieuwsartikelen en reportages door ons te laten schrijven. Naast journalistieke teksten kunt u ook voor trainingen en het schrijven van blogs bij Jurgen van Dijk terecht. Sinds 1963 is op deze manier al jarenlang een tekstschrijver voor al uw tekstverzoeken!

schrijvende hand

 Geef uw persbericht uit handen

Bespaar uzelf tijd en stress in Utrecht, Nieuwegein of Zeist en geef uw persbericht uit handen aan onze vakbekwame tekstschrijver en journalist. Heeft u vragen over een van onze diensten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-46970465 of stuur ons een mail via ghmvandijk@sinds1963.nl.

bottom of page