top of page

✓ Inzetbaar voor verschillende diensten

✓ Tekstadvies mogelijk

✓ Tarief op maat

Een reportage laten schrijven

Een reportage schrijven laat u natuurlijk over aan Sinds 1963. Onze journalist heeft jarenlange praktijkervaring met het schrijven van interviews, nieuwsverhalen en reportages. Door deze ervaring zijn wij in staat om uw reportages met sfeer en inhoud te schrijven. Het maakt dus niet uit wat voor reportage u wilt laten schrijven: wij van Sinds 1963 staan voor u klaar!

Wilt u weten of wij iets kunnen doen voor u?

Onze ervaren journalist kan voor u een reportage schrijven

Wilt u een reportage laten schrijven door een professionele tekstschrijver met journalistieke vaardigheden? Dan zit u helemaal goed bij Sinds 1963! Onze tekstschrijver is creatief met woorden en heeft een duidelijke schrijfstijl met oog voor verschillende doelgroepen. Heeft u een ander tekstverzoek dat u door onze tekstschrijver wilt laten schrijven, zoals een blog, een persbericht of artikel? Ook dan zetten wij onze creativiteit graag voor u in om een sterk stuk te schrijven. Het tarief van onze tekstschrijver hangt sterk af van het soort tekst dat u wilt laten schrijven.

Wilt u reportages met sfeer en inhoud? Schakel onze tekstschrijver in

Onze tekstschrijver helpt u graag met het schrijven van verschillende tekstverzoeken. Laat bijvoorbeeld voor uw drankenhandel een vlotte en creatieve tekst schrijven. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-46970465 of stuur ons een mail via ghmvandijk@sinds1963.nl.

bottom of page