top of page
✓ Inzetbaar voor verschillende diensten
✓ Tekstadvies mogelijk
✓ Tarief op maat

Een tekstschrijver met een tarief op maat in Utrecht en regio

De tekstschrijver van Sinds 1963 in Utrecht bepaalt het tarief op basis van de voorkeuren die u heeft. Zo is geen enkel tekstverzoek hetzelfde. Onze tarieven verschillen afhankelijk van wat voor soort werk u onze tekstschrijver wilt laten uitvoeren. Een duidelijk antwoord op de vraag: “Wat is het tarief om de tekstschrijver mijn tekst te laten schrijven in Utrecht?” kunnen wij op voorhand nog niet geven.

Wilt u weten of wij iets kunnen doen voor u?

cover van tijdschrift

Onze tekstschrijver biedt verschillende diensten met ieder een eigen tarief in Utrecht

De ene tekstopdracht is de andere niet. Dit is dan ook de reden dat wij als tekstschrijver geen vast tarief hanteren. Sinds 1963, gevestigd in de buurt van Utrecht, biedt namelijk meer aan dan alleen het schrijven van teksten . Zo is het ook mogelijk om een reportage, blog of een persbericht te laten schrijven. Ook kunnen wij u van tekstadvies voorzien. Heeft u zelf schrijvers in dienst en wilt u hen extra taalvaardigheid bijbrengen? Maak dan gebruik van de trainingen die wij aanbieden.

Neem contact met ons op voor de tarieven

Bent u benieuwd naar het tarief dat onze tekstschrijver vraagt voor uw tekstverzoek in Utrecht? Of bent u op zoek naar een tekstschrijver in Zeist? Wij informeren u graag telefonisch via 06-46970465 of via de mail ghmvandijk@sinds1963.nl over de verschillende mogelijkheden en diensten. Bent u benieuwd naar de blogs die wij zelf hebben geschreven? Bekijk dan onze blogpagina

schrijvende hand
bottom of page