top of page
✓ Inzetbaar voor verschillende diensten
✓ Tekstadvies mogelijk
✓ Tarief op maat

Foutloos leren schrijven in Nieuwegein

Er zijn verschillende redenen mogelijk waarom u foutloos wilt leren schrijven in Nieuwegein. Of het nu is om uw taalkennis op te frissen of omdat u journalistieke vuistregels wilt leren, het doel is hetzelfde; sterke teksten schrijven. Na een training om foutloos te leren schrijven in Nieuwegein, gaat u weer met goede moed aan de slag!

Wilt u weten of wij iets kunnen doen voor u?

cover van tijdschrift

Foutloos leren schrijven in Nieuwegein resulteert in het schrijven van sterke teksten

Goede beheersing van de Nederlandse taal is voor iedere Nederlander belangrijk. Voor een schrijver is dit zelfs onmisbaar. Zo is het uw baan! Het schrijven van een goed reportage, blog of persbericht doet u niet zomaar. Het is echt een vak apart. Is deze vaardigheid u niet gegeven?; geen probleem, met een training van Sinds 1963 in Nieuwegein leren wij u om foutloos te schrijven. Gaat het schrijven u goed af maar heeft u een extra paar ogen nodig? Dan voorzien wij u ook graag van tekstadvies.

Benieuwd naar de verschillende trainingen? Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u weten hoe wij uw schrijf- en taalvaardigheid naar een hoger niveau tillen? Of wilt u een van uw teksten door onze tekstschrijver laten nalezen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, bel ons via 06-46970465 of stuur ons een mail via ghmvandijk@sinds1963.nl.

schrijvende hand
bottom of page